Predškolska dob

Za djecu vrtićkog uzrasta i polaznike male škole s navršene najmanje 4 godine nudimo učenje engleskoga i njemačkoga jezika prilagođeno njihovu uzrastu. Naši stručnjaci će uz pomoć novih, orginalnih i modernih metoda Vašu djecu podučiti osnovama engleskoga ili njemačkoga jezika, ali i usaditi im radne navike i ljubav prema učenju što će im koristiti na svim razinama kasnijeg školovanja.

Tečaj traje 70 sati i odvija se tijekom cijele školske godine, a stupnjevi i programi razrađeni su u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe.

Osnovna škola

Za učenike osnovnih škola organiziramo tečajeve iz engleskog, njemačkog i talijanskog jezika koji prate nastavno gradivo za osnovne škole te ga dodatno razvijaju.  Učenici  nižih razreda rade po  posebnim udžbenicima prilagođenim njihovu uzrastu, dok učenici viših razreda strani jezik uče po stupnjevima i programima razrađenim u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe. Prema tim standardima učenici 8. razreda osnovne škole trebali bi dostići razinu A2, no polaznici škole stranih jezika mogu doseći i više stupnjeve koji su na razini znanja srednje škole.

Dinamika nastave:  1 x 2 sat tjedno

Pogledajete naš novi letak namijenjen školarcima:) Upišite svoje dijete na tečaj engleskog ili njemačkog već od 175 kn mjesečno i povećajte mu šanse za uspjeh u daljnjem školovanju, upis željene srednje škole ili za uspjeh na državnoj maturi.

UPISATI SE MOŽETE PUTEM:

telefona: 098 925 1859 / 035 330 474 –  NOVA GRADIŠKA

E- MAILA: info@yes.com.hr

online upisnice na linku: http://www.yes.com.hr/online-upisi/

Ili nas osobno posjetite svakim radnim danom:

– od 9 do 15 sati  u POTOČNOJ 8, NOVA GRADIŠKA

  


Dinamika nastave: 1×2 sata tjedno

YES – VAŠA KARTA U SVIJET!

 

Similar Posts