Želite li unaprijediti, oplemeniti i modernizirati Vaše poslovanje, a ne znate na koji biste način postigli prepoznatljivost koja će Vas istaknuti među ostalim konkurentima? Izradite modernu, učinkovitu i ažurnu web stranicu. Naši stručnjaci će za vas po povoljnim uvjetima izraditi web stranicu, dizajnirati logo ili etiketu za Vaše proizvode. Od usluga web dizajna nudimo sljedeće:

Web stranica (osnovni paket)

Odnosi se na jednostavne stranice sa do 7 stranica -linkova (npr. O nama, Ponuda, Lokacija, Kontakti, Galerija, Cjenik i sl.)

U cijenu je uključeno:

–        dizajn web stranica

–         izrada (kodiranje – HTML, CSS) web stranica

–        broj stranica: do 7

–        unos i obrada dostavljenih tekstova i fotografija

–        kontakt forma za upite

–        karta lokacije

–        ostali elementi prema dogovoru ukoliko je broj stranica manji

Cijena: 3200 kn

Za sve ostale usluge (veći broj stranica, hosting, održavanje i ažuriranje, izrade Facebook, LinkedIN, Twitter, Instagram profila,)cijene se ugovaraju pojedinačno, ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima.

Društvene mreže

Izradili ste kvalitetnu web stranicu i sada je vrijeme je da se kvalitetno predstavite i na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, LinkedIN ili Instagram? Ukoliko za to nemate vremena ili želite da Vam stranica izgleda profesionalno kako bi iskočila iz hrpe istih – obratite se nama.

Budite inovativni, pridružite se popularnim društvenim mrežama. Predstavite se Vašim potencijalnim klijentima putem Facebooka, Twittera LinkedINa ili Instagrama. Iako su društvene mreže univerzalane za sve, dopustite da Vam dizajniramo profil u skladu sa izgledom vaše web stranice, budite unikatni.