Srednja škola i odrasli

Za učenike srednjih škola i za odrasle osobe tečajevi su podijeljeni na 10 razina (A1-C1). Program tečaja ujednačen je s EU standardima i ACTFL standardima. Po završetku tečaja polaznici dobivaju dvojezični certifikat. Tečajeve vode domaći profesori i izvorni govornici.

Također, nudimo mogućnost pripremnih tečajeva za polaganje međunarodnih Cambridge ESOL ispita za dobivanje FCE i CAE certifikata.

Dinamika nastave: 2 x 2 sat tjedno

Cambridge ESOL ispiti

cambridge_esol_logo.gif

ESOL (English for Speakers of Other Languages) je ogranak University of Cambridge koji provodi međunarodne ispite iz engleskog jezika za one kojima to nije materinji jezik. Osnovan je još 1913 god te se svojom reputacijom dokazao kao vodeća svjetska institucija u testiranju engleskog kao stranog jezika. Svake godine preko dva milijuna kandidata iz 135 zemalja svijeta pristupi Cambridge ESOL ispitima kako bi dobili međunarodno priznatu diplomu o znanju jezika.

O ozbiljnosti takve diplome svjedoči i činjenica da veliki broj međunarodnih visokih obrazovnih institucija kao i svjetski poznatih tvrtki traži upravo Cambridge ESOL Certificate kao potvrdu o nivou znanja engleskog jezika za svoje buduće studente i zaposlenike.

FCE (First Certificate in English) je treći nivo Cambridge ispita za kandidate kojima engleski nije maternji jezik. FCE osposobljava polaznike za pouzdano korištenje jezika u cijelom rasponu pisane i govorne komunikacije, u najrazličitijim situacijama, uključujući posao i studije. Uspješni kandidati ovladavaju širokim rasponom vokabulara, sposobni su izgraditi argument i koristiti ga u brojnim komunikacijskim stilovima, prepoznati i koristiti konvencionalne izraze ljubaznosti i formalnosti.

CAE (Certificate in Advanced English) je četvrti nivo Cambridge ispita za kandidate kojima engleski nije maternji jezik. CAE osposobljava polaznika za  pouzdano korištenje engleskog jezika u svim aspektima svakodnevnog života, uključujući posao , društvene i profesionalne situacije, te više obrazovanje.

Više o ovoj temi pogledajte na: www.cambridgeesol.org

Similar Posts